Зрадниця Ані Лорак продовжує мовчати і жодним чином не висловлюватись проти війни в Україні, яку розпочала росія. Співачка вкотре довела українців новою публікацією в instagram.

На своїй сторінці Ані Лорак анонсувала вихід свого нового альбому, який присвятив темі кохання. Вона зворушливо описала свою роботу і в черговий ні слова не сказала про війну в рідній країні та злочини росії, в якій вона довго жила і заробляла гроші.

"Усі ми шукаємо дорогоцінний плід любові, але лише деякі здатні знайти і відчути його. Наші серця можуть бути розбиті на тисячі уламків під час цього пошуку. Але тільки пройшовши цей шлях, ми по-справжньому розуміємо: кохання, яке ми шукали, було не зовні, а всередині нас", - написала підводку до нового альбому зірка.

Деякі користувачі мережі не змогли промовчати і поцікавилися у Ані Лорак, чи немає у неї докорів совісті, які заважають спати через зраду рідної країни.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Їдь у свою рашку! Україні такі пристосуванці не потрібні!", "Як тобі спиться, Кароліна, добре?", "Ні слова після Дніпра…", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Ані Лорак "прокинулася" від бомб, які летіли її братом і защебетала українською: "Ти не гідна нашої мови".

Також наш портал інформував, Лорак, Повалій та інші зрадники: на артистів-зрадників чекає удар і ганьба на Батьківщині.

Крім того, ми писали, "Може, теж у Москву?": фанати Тіни Кароль накинулися на Соловій, яка хвалила зрадницю Лорак.