Відома українська блогерка, а також колишня дружина телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова вразила фігурою у дуже нескромному купальнику. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Квіткова намагається постійно підтримувати контакт із численними шанувальниками, радуючи їх яскравими кадрами зі свого життя. Навіть після розлучення з Микитою Добриніним вона не падає духом і не обриває зв'язку зі світом.

Даша Квіткова, фото: Знай.ua
Даша Квіткова, фото: Знай.ua

На цей раз Даша Квіткова поділилася дуже пікантними кадрами, на яких позує мокра в крихітному купальнику. Нижня частина купальника швидше нагадує ниточки.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Відвертий вигляд блогерки припав до душі не всім шанувальникам, хоча багато хто захопився її фігурою.

"А можна як то схуднути, не розлучаючись з чоловіком?", "Даша вибачте звичайно я обожнюю вас, але не один чоловік би цього не терпів. Ви завжди роздягнені, я думаю, що скандали на основі цього були", "Гаряча матуся", "Чи можна секрет такого преса? Це типу як варіант качати по три рази на день?", "Як це жіночно", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Квіткова "вирвалася" на волю і залишила Добриніна після розриву одного: "Я не страждаю".

Також наш портал інформував, Даша Квіткова показала пружні груди після розставання з Добриніним: "Я б взагалі голою ходила".

Крім того, ми писали, Даша Квіткова розлучилася з Микитою Добриніним через 2,5 роки шлюбу: "Морально воно тебе просто в коржик".