Відома українська блогерка, а також колишня дружина телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова вразила фігурою у дуже нескромному купальнику. Відповідними кадрами вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Даша Квіткова намагається постійно підтримувати контакт із численними шанувальниками, радуючи їх яскравими кадрами зі свого життя. Навіть після розлучення з Микитою Добриніним вона не падає духом і не обриває зв'язку зі світом.

Даша Квіткова, фото: Знай.ua
Даша Квіткова, фото: Знай.ua

На цей раз Даша Квіткова поділилася дуже пікантними кадрами, на яких позує мокра в крихітному купальнику. Нижня частина купальника швидше нагадує ниточки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Відвертий вигляд блогерки припав до душі не всім шанувальникам, хоча багато хто захопився її фігурою.

"А можна як то схуднути, не розлучаючись з чоловіком?", "Даша вибачте звичайно я обожнюю вас, але не один чоловік би цього не терпів. Ви завжди роздягнені, я думаю, що скандали на основі цього були", "Гаряча матуся", "Чи можна секрет такого преса? Це типу як варіант качати по три рази на день?", "Як це жіночно", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Даша Квіткова "вирвалася" на волю і залишила Добриніна після розриву одного: "Я не страждаю".

Також наш портал інформував, Даша Квіткова показала пружні груди після розставання з Добриніним: "Я б взагалі голою ходила".

Крім того, ми писали, Даша Квіткова розлучилася з Микитою Добриніним через 2,5 роки шлюбу: "Морально воно тебе просто в коржик".