Донька Андрія Кузьменка, Скрябіна, Марія-Барбара в інтерв'ю Олексію Суханову напередодні 8 річниці смерті батька, показала, де і ким вона працює.

Марія-Барбара показала Суханову улюблене кафе, куди її в дитинстві водив тато, та розповіла, що він нізащо не поїхав би з країни, тому і вона не хотіла виїздити, хоча й пропонували. Про це в інтерв'ю "Говорить Суханов" розповіла донька співака.

Олексій Суханов та Марія-Барбара. Фото: Instagram
Олексій Суханов та Марія-Барбара. Фото: Instagram

Я кожен день чекала, щоб повернутися додому до Києва. Я не хотіла виїжджати з України взагалі нікуди, хоча пропонували багато куди. Тато був дуже принциповим в питаннях роботи і патріотизму. Ми з татом у цьому схожі. Зараз він би теж нізащо не виїхав би з країни, навіть якби він міг. — зазначила дівчина.

Донька Кузьми розповіла, що ще у 2014 році, коли співак поїхав на Донбас, його вразила і змінила війна. Він постійно шукав, як допомогти хлопцям, тим, хто захищає Україну.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Дружина музиканта Світлана зізналася, що коли почалася війна, пішла на могилу до чоловіка, та попросила сил, щоб пережити вторгнення росіян.

Олексій Суханов та Світлана. Фото: Instagram
Олексій Суханов та Світлана. Фото: Instagram

Я стала біля цього мармуру холодного і сказала: Андрію, дай нам сили це пережити, дай нам мудрості і терпіння. Я далеко не з плаксивих, але вперше за життя проплакала без зупину 40 хвилин... Але коли я пішла звідти, я чітко розуміла, що я роблю і що наша сім'я робить - зазначила дружина Скрябіна.

Нагадаємо, ми писали, що Наталія Могилевська обліпила обличчя мандариновою шкіркою після бурхливої ​​ночі: "Займуся собою".

Як повідомляв "Знай.ua" Христина Соловій спокусливо спустила сорочку з плеча: "Напівдотиком, напівнатяком".

Також "Знай.ua" інформував, Олександру Заріцьку з "KAZKA" переповнила любов до особливого міста, і це не Київ