Популярна українська співачка, зіркова кума Михайла Хоми, всім відомого як Дзідзьо, любителька щодня роздавати поради та вигадувати життєві стендапи перед камерою смартфона Оля Цибульська, яка днями була врятована крутим ліфтером просто з шахти, продовжує радувати відданих фанатів та друзів.

Цього разу Оля Цибульська вирішила придумати історію, щоб усім додати "п'ятничного" настрою, адже вихідні мають вийти добрими з такими історіями. Оля обіграла сценку, коли дівчата пишуть своїм колишнім.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олі Цибульської у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Коли випила просеко і знову написала йому перша...", - підписала нову історію Оля Цибульська.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

А далі вже пішла відповідь Олі Цибульської, нібито від імені того самого "колишнього": "Бачу, шановна, у вашому житті з мудрого тільки зуби".

Під свіжим відео зібралося безліч лайків, а також коментарів, які почали писати всі, хто стикався з такою ситуацією. Що ж вдієш, всі ми люди, і ось, що пишуть підписники: "І ці зуби потрібно видалити", "Де ви берете ці фрази?", "Ви зробили мій вечір", "Та і їх уже жодного не залишилося", "Краще заблокувати скрізь, а якщо й відправити здуру, то не прийде", "І те, напевно, з карієсом", "Просто треба слухати "Просеко", щоб такого не сталося".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Оля Цибульська спокусливо оголила ніжку посеред жвавої вулиці: "Вийшла на полювання".

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська вийшла на балкон і влаштувала сусідам "лекцію" з філософії: "Життя, як зебра...".

Також, Оля Цибульська зібралася заміж вдруге: "Хто може забрати?".