Відомий український гуморист, автор сценаріїв та дуже популярний блогер у мережі TikTok Влад Шевченко вирішив обіграти скандал навколо поїздки колишнього "слуги" Миколи Тищенка до сонячного Таїланду.

Влад завдяки акторській майстерності перетворився в кілька персонажів - Миколи Тищенка та Володимира Зеленського, де глава держави нібито вислуховує виправдання всім відомого "ревізора".

Про це стало відомо завдяки новому відео Влада Шевченка у мережі Instagram.

Микола Тищенко та Юлія Тимошенко, скріншот: Telegram
Микола Тищенко та Юлія Тимошенко, скріншот: Telegram

Ось і сама сценка від Влада Шевченка:

Микола Тищенко: "У Таїланді 9 українців потребували моєї допомоги, щоб покататися на банані, потрібно 10 людей. І ще коктейлі Молотова, а Молотов - це радянський політик, тому я досліджував у Таїланді всі пляжі. І впевнено стверджую, що танки можна спалювати ще й Сексом на пляжі та Дайкірі. Юлія Тимошенко в Іспанії, я - у Таїланді, все чесно. А якби ви мене не відкликали я б ще два тижні встановлював дипломатичні відносини з Ібіцею. Я взагалі брав участь у "Танці з зірками" Ревізор" - тому піду красиво... І раз, два три, і раз, два, три...".

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

А от Володимира Зеленського Влад зобразив так, ніби президент взагалі не зрозумів, хто ж це перед ним виправдовується: "Це хто? "Танці зі зірками", "Ревізор". Це Фреймут? Капець, війна всіх змінює".

Нагадаємо, син Наташі Королевської грається по найдорожчих клубах Дубая, поки його виборці гинуть від снарядів Росії.

Раніше повідомлялося, Юлія Тимошенко турбується про українців із лежака у Дубаї: послідовниця Тищенка.

Також, Тищенко запрошує українців на зустріч у Бангкоку: Колю "котлету" вже погнали з фракції.