Знаменита співачка, Народна артистка України Софія Ротару практично весь час перебуває у тіні і лише зрідка з'являється на публіці... і то лише у соціальній мережі Instagram.

Виконавиця, звісно ж, засудила повномасштабну війну, розпочату росіянами 24 лютого 2022 року. З того моменту вона дала про себе знати двічі.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Її знають та люблять практично у всьому світі. Навіть сьогодні Софія Ротару може пишатися успішними концертами та мільйонною армією шанувальників, які хоч і залишилися без її концертів, але все одно продовжують її кохати. Однак навіть деякі з них знають справжнє ім'я свого кумира. По суті, сценічне ім'я – Ротару – майже збігається з реальністю, але має й свої особливості. У артистки цікава біографія.

Співачка в крові молдовське коріння, але талановита дівчинка народилася в румунському селі Маршинці. Після Другої світової війни сім'ї артистки довелося змінити прізвище. Таким чином дівчинка стала Ротар.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Софія Ротару. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/
Софія Ротару. Фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Згодом вона все ж таки стала Ротару, щоб вшанувати предків і зберегти про них пам'ять, бо саме так вони її називали. У шоу-бізнесі такі зміни є стабільністю. Багатьох зірок не влаштовують їх справжнє ім'я та прізвище, тому для сцени вони підбирають щось круте, що запам'ятовується.

Нагадаємо, син Софії Ротару Руслан Євдокименко не зміг стримати гіркоти від втрати: "Дякую тобі за все"

Як повідомляв "Знай.uа", у родині Софії Ротару довгоочікуване свято, Руслан Євдокименко кричить на весь світ: "Від душі"

Знай.ua писав, онука Софії Ротару Соня Євдокименко мало не вивалила п'яту крапку в підступній сукні: "Біохакінг мозку"