Легендарна українська актриса Ольга Сумська за свою кар'єру виконала чимало цікавих ролей, серед яких Роксолана та Маргарита. Проте якось актриса постала перед фанатами в кардинально іншому образі.

Про це Ольга Сумська розповіла на своїй сторінці у соцмережі Instagram, де за її життям уважно стежать тисячі людей.

Ольга Сумська тоді зізналася, що почала грати у постановці "Кохання та голуби". У ній вона з'явилася в ролі "фатальної жінки" Раїси Захарівни. Сумська разом зі своїми колегами гастролювала Україною, щоб якнайбільше людей побачили цю виставу.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

"Мій перший тур у ролі Раїси Захарівни (Ріса-Піса) у нашій чудовій виставі "Любов і ГОЛУБИ"🎭!Дякую, мої прекрасні колеги, ви неймовірні! Полтава,Черкаси,Кропивницький !✋🏻❤️Спасибооо,друзі,пишіть свої враження!І до зустрічі в лютому,в наступному турі!"- написала Ольга Сумська.

Фото зі сторінки Ольги Сумської
Фото зі сторінки Ольги Сумської

Сумська до того ж вирішила продемонструвати головне вбрання своєї героїні. Вона одягла бірюзову сукню і такого ж кольору кофтинку, її образ доповнював картатий берет.

Нагадаємо, що рослинність на обличчі Ольги Сумської засмутила українців: "Була еталоном для багатьох жінок".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Ольга Сумська вирішила показати, що робить із Борисюком і поклику приєднається: "Дуже сподобалося вечірнє".

Також стало відомо, що Ольга Сумська згадала студентські роки і вперше: "Відчула магію".