Нова наречена Мурата Налчаджіоглу показала своє відверте вбрання на заході. Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Нова кохана колишнього чоловіка Ані Лорак Лілія має досить велику армію шанувальників у Instagram. Як відомо, у вересні 2021 року Мурат зробив своїй дівчині пропозицію, що привернула увагу. Цікаво, що сама Лілія дуже схожа на Ані Лорак.

Якось дівчина опублікувала фотографію зі світського заходу. Дівчина постала без блузки, лише в корсеті, що вигідно підкреслює фігуру красуні, а також у короткій шкіряній спідниці.

"Тільки дійшли руки виставити фото із вчорашньої зустрічі 💃🏻 Як вам мій образ ?😁", - повідомила вона.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фоловери засипали знімок позитивними коментарями.

[quote author=""]"Дуже ефектна"; "🔥🔥🔥 шикарний образ"; "Це дуже красиво 😍"; "Незрівнянна красуня, але Ліля, все-таки хочеться фото без ретуші, натуральне, ви така молода красива і струнка ретуш ще зарано", - повідомляють вони.

Нагадаємо, що наречена Мурата Налчаджіоглу Лілія з непристойним декольте показала, чим краще за Ані Лорак: турків відхопив діамант.

Раніше ми повідомляли, що наречена колишнього Ані Лорак пригорнулася до Мурата, щоб сонечко пригріло попу: "Весілля треба зіграти".

Також стало відомо, що Ані Лорак з'явилася після мовчанки про війну в Україні: віддала дочку колишньому Мурату Налчаджіоглу - "Бережи себе"