Багато хто з нас досі любить серіал "Свати", хоча думку легко можна змінити через акторів, які там знімалися.

Більшість із них - росіяни... і навіть - поціновувачі путінської влади, як, наприклад, 69-річна Тетяна Кравченко, відома за роль Валюхи. Вона відкрито підтримує поточний режим та війну проти України. У коментарях російським ЗМІ вона нещодавно заявила, що взагалі готова поїхати на фронт... якби вік дозволяв.

Тетяна Кравченко. Фото: скрін youtube
Тетяна Кравченко. Фото: скрін youtube

Тетяна Кравченко до цього дивувалася, як люди можуть не підтримувати головного російського менеджера та йти проти РФ. Вона одразу перестає підтримувати зв'язок з людьми, які проти тоталітарного режиму.

"Моя близька подруга проти. Я спочатку спалахнула. Зателефонувала їй через якийсь час, думала, вона охолола, а там ще гірше. Отже, все більше немає у мене подруги", - зазначила Тетяна Кравченко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А що стосується бажання поїхати на фронт - якби вік дозволяв, вона б вирушила туди медсестрою. Проте з тим, наскільки влучно ЗСУ використовує артилерію – її могли б вивезти з передової буквально за кілька годин чи днів.

Тетяна Кравченко, скриншот: Instagram
Тетяна Кравченко, скриншот: Instagram

Сама вона із Донецька. Нині там живе її старша сестра та племінник. Родичка останнім часом телефонувала їй і плакала, адже центр міста зруйнований.

Нагадаємо, Лорак, Повалій та інші зрадники: на артистів-зрадників чекає удар і ганьба на Батьківщині

Як повідомляв "Знай.uа", Жені зі "Сватів" не подобалося грати в серіалі: "Одно і те ж 25 разів з різних ракурсів"

Знай.ua писав, зірка "9 роти" Смольянінов розкритикував путінську війну і готовий воювати за Україну: "На боці моїх братів"