Відомий український музикант, автор легендарних пісень, багатодітний батько та чоловік молодої блогерки Катерини Репяхової Віктор Павлік зрідка радує шанувальників новими публікаціями у Instagram, де за його життям стежать близько 100 тисяч людей.

Віктора Павліка після благодійного туру українськими містами запросили на зйомку інтригуючого шоу на новому каналі, але сам артист жодних подробиць не дав. Натомість він встиг сфотографуватися зі своїми зірковими колегами, які теж там були.

Павлік із зірками, фото Instagram
Павлік із зірками, фото Instagram

"З туру одразу на зйомку", - написав він.

На кадрах він позує з акторкою Ольгою Сумською та її чоловіком Віталієм Борисюком, співаком Павлом Зібровим, коміком Владом Шевченком, Мурафою та іншими. Але найцікавішими виявились фото з телеведучою Лесею Нікітюк, до якої він ніжно припав. Так як Віктор Павлік набагато нижчий за зірку, вийшло так, що він обличчям ледь не уткнувся в її пружні груди, ще й задоволено посміхався.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Павлік с Никитюк, фото Instagram
Павлік с Никитюк, фото Instagram

Примітно, що його дружина Катерина Репяхова теж була присутня на зйомках шоу, але стояла за лаштунками та знімала все в Insta Stories.

Також артист заспівав із Нікітюк приспів зі свого відомого хіта "Ні обіцянок, ні пробачень". Шанувальники зазначили, що з них вийшов чудовий дует.

Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/
Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/

Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/
Коментарі - instagram.com/viktorpavlik/

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік виконав бажання Каті Рєпяхової на сотні тисяч гривень: "Дбайливо до них йде"

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Павлік показав улюблену забаву сина, зовсім не іграшки: "Не для людей зі слабкими нервами"

Також портал Знай.ua писав, що Катя Репяхова поностальгувала за активним Віктором Павліком та їхніми "пригодами": "Ніколи не соромилися"