Відома журналістка, ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча нагадала про важливість своєї місії та закликала українців по можливості допомогти. Про це вона написала в соціальній мережі instagram.

Катя Осадча з перших днів війни робить багато, щоб підтримати українців та допомогти тим, хто цього потребує. Зокрема, телеведуча запустила проєкт з пошуку безвісти зниклих українців, який допомагає родичам возз'єднатися.

Катя Осадча. Фото: скрін youtube
Катя Осадча. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Катя Осадча поділилася атмосферним фото, на якому позує у стильному пальті біля дерева. Телеведуча нагадала про те, як важливо зараз підтримувати один одного та розповіла, чим зараз займається.

"Зараз час допомоги та підтримки. Наш пошук зниклих не лише пошук безпосередньо на підконтрольних територіях та в окупації, це також пошук та допомога родичам цивільних заручників", - розповіла телеведуча.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають
Показати ще

Катя Осадча закликала українців стежити за її роботою, адже завжди є шанс побачити знайому людину, яку розшукують рідні та допомогти їм возз'єднається.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча поскаржилася на панічні атаки і зізналася, що приводить її до тями: "Чарівний пендель".

Також наш портал інформував, що Катя Осадча помітила, як кардинально змінилися бажання українців на свята: "Не спираємося на долю".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що Катя Осадча вирішила скасувати лютий через біль, який він приніс українцям: "Викидає з календаря".