Талановита співачка та актриса "Жіночого кварталу" Марта Адамчук вразила українців ефектним образом у стильному вечірньому вбранні. Фото знаменитість розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Марта Адамчук має численні таланти, які й допомогли завоювати кохання тисяч українців. Зірка намагається постійно бути на зв'язку з шанувальниками та показує, що відбувається у її житті, публікуючи яскраві фото та відео на своїй сторінці.

Марта Адамчук. Фото: скрін youtube
Марта Адамчук. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Марта Адамчук вирішила вразити шанувальників надзвичайним образом. Акторка позує у стильній вечірній сукні з відкритими плечима і стриманою, але притягуючою погляди, зоною декольте.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Зірка поділилася, що у такому вбранні вона відвідала один із численних благодійних концертів, у якому взяла участь, щоб наблизити перемогу.

Реакція шанувальників не забарилася.

"Дуже гарні", "Неймовірна", "Чарівна", "Яка ви красива та вишукана", "Березня, Ви така красива!", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зірка "Жіночого кварталу" співачка Марта Адамчук зачарувала зворушливою піснею про маму: "Про одну з найвищих цінностей".

Також наш портал інформував, розкішна Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" в епатажному вбранні показала "апетитні" сторони: "Тонкий натяк".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" задерла ніжки у мініатюрній сукні та змусила українців червоніти: "Я така".