Популярний гуморист, учасник Ліги сміху, а також популярний блогер Влад Шевченко пофантазував про те, як Бог створив першого українця. Смішний ролик він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Влад Шевченко любить веселити людей і робить це дуже вміло. Він здатний перетворити на смішний жарт багато нових реалій, в яких опинилися українці. Як відомо, гумор — це зброя і блогер продовжує озброювати українців, щоби ніякі там окупанти не змогли зламати їх дух.

Влад Шевченко. Фото: скрін youtube
Влад Шевченко. Фото: скрін youtube

Так, цього разу Влад Шевченко віддався польоту фантазії і показав, як Бог створив першого українця і намагався пояснити йому, хто він і як усе влаштовано у світі.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Українці дуже тепло зустріли нову роботу гумориста і добре посміялися у коментарях.

"Мову віджав у солов'я", "Жінки в Україні завжди знали, для чого Бог створив чоловіків, завжди знайдуть застосування", "Даємо в бороду", "Якби не потрібно було робити ремонт, то чоловіка Бог би і не створив?", "Про першу українку тонко", - написали під роликом.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Влад Шевченко з "Ліги сміху" показав, як у кремлі обрали нову тактику - позбавити українців повітря: "Лупашити по деревах".

Також наш портал інформував, що Влад Шевченко з "Ліги Сміху" показав кожного українця, коли не вимкнули світло за графіком: "Збій програми".

Крім того, ми писали, зірка "Ліги сміху" Влад Шевченко розсмішив зустріччю Байдена та Зеленського за зачиненими дверима: "Армію перепишу".