Знаменита українська співачка, радіоведуча та кума Дзідзьо Оля Цибульська поділилася лайфхаком, як можна швидко та ефективно позбутися небажаного кавалера. Кумедний ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Оля Цибульська постійно радує шанувальників яскравими фото та відео із життя, а також нерідко демонструє своє почуття гумору. Артистка не проти посміятися з себе чи дати українцям якусь жартівливу пораду для підняття настрою.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

На цей раз Оля Цибульська вирішила провести майстер-клас для українок. Вона показала, як можна швидко та ефективно дати зрозуміти чоловікові в незацікавленості спілкування з ним чи простими словами "як відшити небажаного кавалера".

"Я намалювала твій портрет олією, най він буде жирним, як оригінал", - сказала співачка, стоячи біля картини.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Багато хто оцінив гумор артистки, інші ж зазначили, що це перебір.

"Ахахааа) Я колишнього тоді просто салом намалюю", "Це вже смішно на межі фолу. Напевно, щось сталося. Відписався", "Як мені це не вистачає, Ви наш психолог", "Неперевершено", "Ви класна", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, інструкція для розваг на ліжечку від Олі Цибульської, коли немає нікого вдома: "Обжиратися..."

Також наш портал інформував, "З мудрого лише зуби": Оля Цибульська навчила скривджених українок розмовляти з колишніми, шукайте келих.

Крім того, ми писали, Оля Цибульська зібралася заміж удруге: "Хто може забрати?"