Знаменита українська співачка Надя Дорофєєва показала, як релаксує, коли поряд немає Михайла Кацуріна і вона може побути наодинці із собою. Ролик вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Надя Дорофєєва активно спілкується з шанувальниками і ділиться з ними не тільки новинами, пов'язаними з творчою діяльністю, а й часом відкриває завісу особистого життя. Цього разу співачка показала, як релаксує, залишаючись наодинці із собою.

Надя Дорофєєва, фото: Instagram
Надя Дорофєєва, фото: Instagram

На відео Надя Дорофєєва показала, що одне з її улюблених занять, окрім творчості, створення нових образів. Артистка показала, як зазвичай це відбувається.

"Примірки для мене це теж творчість і час побути тільки з собою, скласти новий лук, зміксувати щось нове, підняти собі настрій і знов зрозуміти, що нічого вдягнути. Така от терапія є в мене. Іноді допомагає", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Реакція шанувальників не забарилася, але варто відзначити, що цибуля зірки не всім припала до душі.

"Найцікавіше, що така терапія допомагає", "На рибалку?", "Такий собі лук", "Ужжааассс. Немов бомжиха", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мокра Надя Дорофєєва після розставання з Дантесом вилила всю агресію в музику, без допомоги Кацуріна не обійшлося: "Пройти крізь біль".

Також наш портал інформував, Дорофєєва натягла на себе сорочку Кацуріна і показала, що в ній робить вдома віч-на-віч: "Вижили, Дантеса з квартири".

Крім того, ми писали, Дантес пройшов великий та захоплюючий шлях з юною красунею, і це не Кацуріна: "Від СТО до весілля".