Дуже відома українська актриса, яка дуже любить співати, щоб потім знімати круті кліпи, донька мільярдера та співвласник великої мережі супермаркетів "АТБ" Анна Буткевич, продовжує радувати своїх улюблених шанувальників яскравими кадрами із зіркового життя. Це у неї, до речі, дуже добре виходить останні кілька місяців.

Буквально днями Анна побувала в дуже незвичайному туалеті, де буквально на кожному квадратному метрі на стінках висіли рулони туалетного паперу, а ось уже цього разу зірка сама вирішила показати, який можна застати у вбиральні перед дзеркалом.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Буткевич у мережі Instagram.

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Прийми цю реальність... До літа 4 місяці", - коротко підписала свою дуже "гарячу" історію Анна Буткевич.

Віддані шанувальники можуть насолодитися новим відео з TikTok Анни Буткевич, яка вже є в історії. Тут зірка в дуже пікантному вбранні дивується, що до літа залишилося лише 4 місяці. Але не варто забувати, що ще попереду "спекотна" весна.

Однак ближче до тіла, як кажуть. Тут Анна зробила нюдовий мейк, розпустила свої білі локони і навіть відкрила зону грудей, щоб чоловіки могли вільно пофантазувати. А якщо ще захотілося гаряченького, то Анна Буткевич додали ще "гостроти" фотографією в латексних штанцях.

Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram
Stories Анни Буткевич, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Анна Буткевич нагадала, який закон працює не лише у казках: "Світло завжди сильніше".

Раніше повідомлялося, "Дайте...": чарівна Анна Буткевич випустила на волю дику кису, чоловіки оцінять.

Також, Анна Буткевич усамітнилася у ванній з настирливим героєм: "За кожною сильною жінкою...".