Дуже популярний у соціальних мережах український блогер, зірка кількох телевізійних шоу, шоумен та добрий друг співачки Насті Приходько Олег Машуковський, який днями яскраво відзначив свій 27-й День народження та пофарбував волосся у білий колір, продовжує радувати відданих шанувальників цікавими та життєвими цитатами.

Цього разу Олег Машуковський після того, як висловився з приводу скандальної ситуації з київськими "мажорами" та їхніми розпусними вечірками, поділився цитатою великого британського політики Вінстона Черчілля.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Олега Машуковського у мережі Instagram.

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

"Ось, що просив передати Уїнстон Черчілль - Ти ніколи не пройдеш свій шлях до кінця, якщо зупинятимешся, щоб жбурнути камінь у кожного собаку, який на тебе гавкає", - пише Олег.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram
Stories Олега Машуковського, скріншот: Instagram

Також трохи розповімо про те, що саме заявив Олег із приводу того випадку у Києві з вечірками, де хлопці знімали на відео оголених дівчат у нетверезому стані.

Олег сказав так: "Ситуація мене особисто зачепила. Я знаю, що таке мовчати, коли відбувається такий жах, моральне насильство, фізичне. Що я хочу сказати, хто в цьому винен. Мені потрібно було більше семи років, щоби перестати виправдовувати свого ґвалтівника. Про це ніколи не пізно розповідати, про це треба розповідати".

Нагадаємо, "Пафосна вечірка...": іменинник у колготках Олег Машуковський встиг "натягнути", подружки лише посміхалися.

Раніше повідомлялося, "Зрозумів, що хочу...": Олег Машуковський опинився в міцних руках дорослої жінки, не щодня таке буває.

Також, встигни понюхати бутончик: "намистинка" Олег Машуковський ощасливив українок, навіть 8 березня не став чекати.