Відома українська актриса, телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", красуня Лілія Ребрик одного разу порадувала своїх шанувальників свіжим фото на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

На той раз вона повідомила, що проект переселяється в нову студію. Подія сталася ще до початку повномашстабної війни і ми пропонуємо нашим читачам згадати ці безтурботні дні без тривог та вибухів.

Лілія Ребрик, кадр із випуску "Дизель шоу"
Лілія Ребрик, кадр із випуску "Дизель шоу"

"Готові до новосілля? Намріяла на Новий рік нам у» Ранок з Україною " @ranok_ua нову студію. І ось завтра ми вам її покажемо. Так цікаво, що вийшло... До нашого святкового ефіру приєднаються @alena_shoptenko @doctor_komarovskiy @daniel_jihad_salem @pivovarovmusic @zhanbeleniuk. Чекаємо на нові рубрики, зіркових експертів, цілком оновлений формат! Новий "ранок" - нові ми. Аж трохи хвилююся - такий важливий завтра день. Цікаво подивитись, що в нас вийшло? Тоді чекаємо на вас на телеканалі "Україна" з 6:30!" , - написала телеведуча.

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Її яскравий образ не залишився непоміченим. Зокрема його прокоментували відомі колеги.

«Крута, Лілюся!» , - зазначила у коментарях відома актриса та провідна Ольга Сумська.

"Дякую, до зустрічі завтра у Харкові!", - відповіла на це сама Ребрик.

"Яка ж ви красива", "Дуже цікаво подивитися на нову студію!", "Ви, як завжди, красива на всі 100%!", "Левиця-цариця" , - захоплюються фанати ведучої.

Скрін, Instagram Ребрик
Скрін, Instagram Ребрик

Нагадаємо, що Лілія Ребрик розповіла таємницю про свою сім'ю, яка врятує не один шлюб: "Обов'язково вранці, перед сном і щоразу після...".

Раніше ми повідомляли, що Лілія Ребрик не врятувалась від дикого чоловіка на святі Анатолія Анатоліча: "Ми так і живемо".