Відомий український гуморист, зірка "Квартал 95" Юрій Великий посміявся з нещодавнього візиту самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенка до Зімбабве. Новий ролик артист опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Юрій Великий — один із головних постачальників гарного настрою для українців. Він регулярно радує новими пародіями на різних особистостей. На цей раз під приціл гумориста потрапив олександр лукашенко, який напередодні з офіційним візитом відвідав Зімбабве.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

У мережі ходило багато жартів на тему поїздки білоруського диктатора до Африки. Гумористичну хвилю підхопив і Юрій Великий, який перетворився на лукашенка та від його обличчя поділився враженнями.

"Взагалі не хотів їхати з ЗІМБАБВЕ", - підписав гуморист.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Українці посміялися з пародії та подякували гумористу за заряд позитиву.

"Дуже хороша пародія, справді талант!!!! Ви заряджаєте своїми відео. Дякую вам", "Ви так швидко робите свої шедеври, воно ще не встигло прилетіти, а тут уже все як на долоні", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Юрій Великий із "Квартал 95" висміяв путіна та його "кільця влади": "Натягнув на свого більбо".

Також наш портал інформував, зірка "Квартал 95" Юрій Великий показав, як заповзятливі українці допомагають ЗСУ з "Леопардами": "Розрив".

Крім того, ми писали, Юрій Великий із "Кварталу 95" став Зеленським і "посварив" його з дружиною: "Сніданки ніхто не готує".