Відома українська співачка Alyona Alyona вирішила поділитися відвертою історією того, як вона приймала антибіотики, і до чого це призвело.

Пост був опублікований на її сторінці у соціальній мережіInstagram, Активним користувачем якої вона є. Регулярно вона намагається над контентом і публікує незвичайні кадри. Також іноді можна почути незвичайні історії з її життя.

На цей раз вона вирішила розповісти про досвід прийому антибіотиків. Справа в тому, що з самого дитинства вона хворіла, іноді дуже важко, і доводилося приймати антибіотики.

Alyona Alyona. Фото: скрін youtube
Alyona Alyona. Фото: скрін youtube

З віком хвороб поменшало, але залишилося те уявлення про те, що якщо складно протікає хвороба – потрібно випити антибіотики. Вона все рідше відвідує лікарів і лікує все сама.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

"Кілька років тому ми з Жанною полетіли відпочивати до Барселони. Там я відчула, що починається ангіна. У мене боліло горло, боляче було ковтати" - розповідає артистка.

Насамперед вона звичайно вирушила в місцеву аптеку, щоб знайти там антибіотики, бо вже звикла так лікуватися. В аптеці вона була вкрай здивована, що без рецепта їх там не продають нікому, і можуть порадити тільки "пшикалочку на травах".

Alyona Alyona, фото Instagram
Alyona Alyona, фото Instagram

"Я сильно злякалася, що поки я буду за кордоном, хвороба сильно загостриться, і я приїду ще хворіша. Але, ця "пшикалочка" мені дуже допомогла, і вилікувала мою хворобу без антибіотиків, що стало для мене супер шоком" - продовжила Alyona Alyona.

В Україні ж придбати антибіотик найпростіше, і це погано. Коли організм звикає до слабкого антибіотика, то йде в хід сильніший. Потім антибіотик зовсім не справляється хвороба, і її тривалість зростає. Ще й мікрофлору пошкоджено.

Нагадаємо, що Alyona Alyona опинилася на лікарняному ліжку - перенесла серйозну операцію: "Жива".

Раніше ми повідомляли, що Alyona Alyona накинулася на жінок, адже вони ламають чоловіків: "Така ситуація – не ок".