Відома журналістка, ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча та її чоловік Юрій Горбунов відзначили річницю шлюбу. Телеведуча зворушливо привітала чоловіка на своїй сторінці в instagram і помріяла про майбутнє.

Катя Осадча поділилася зворушливим кадром, на якому обіймає Юрія Горбунова. Вона зазначила, що вони вже 6 років живуть разом в офіційному шлюбі та подякувала коханому за всі моменти. Ведуча заявила, що вони обов'язково доживуть до старості і ще даватимуть настанови онукам.

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото з Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото з Instagram

"Сьогодні 6 років, як ми чоловік і дружина. Юрко, дякую за терпіння і мудрість, за любов і за каву в ліжко. Складний час, але переживемо всі разом. Розповідатимемо онукам на їхніх весіллях, що головне чути один одного розуміти, поступатися .... саме так бабця з дідом пережили разом війну", - зворушливо написала телеведуча.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Українці захопилися словами та привітали зіркову пару із важливою датою.

"Прекрасна українська родина", "Многая літа! Дякую за все, що ви робите Україні, українцям. Нехай все повертається сторицею", "Вітаємо! Многая літа! Ви чудовий приклад української родини", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Катя Осадча поскаржилася на панічні атаки і зізналася, що приводить її до тями: "Чарівний пендель".

Також наш портал інформував, що Катя Осадча помітила, як кардинально змінилися бажання українців на свята: "Не спираємося на долю".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що Катя Осадча вирішила скасувати лютий через біль, який він приніс українцям: "Викидає з календаря".