Марго Роббі одного разу знайшла сигарету колеги з фільму Леонардо Ді Капріо у своїй п'ятій точці після зйомок непристойної сексуальної сцени.

Після того, як на зйомках фільму "Вовк з Уолл-стріт" оголосили перерів, Роббі каже, що обличчя її почервоніло після того, як вона виявила, що електрична цигарка Лео застрягла "в її дупі".

Австралійська актриса, яка зняла кілька сексуальних сцен з Ді Капріо, каже, що вони були "найменш романтичними для зйомок" .

Леонардо ДіКапріо, фото: Getty Images
Леонардо ДіКапріо, фото: Getty Images

Роббі каже, що її принизлива помилка у номінованій на "Оскар" драмі з екранним чоловіком лише зміцнила відсутність романтики під час зйомок.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Роббі, яка зіграла головну роль у новому популярному фільмі "Вавілон", сказала: "Я не знаю, чи хоче він, щоб я розповіла цю історію, але ми тільки закінчили цю сцену, і Лео завжди носить із собою електронну сигарету. Тому він сховав її під подушкою, поки ми знімали. Після цього... він такий: "Де вона?" Куди я поклав її? Вона була прямо тут" ... Я оглядалася разом з ним - обидва все ще сиділи в цьому ліжку - і тоді я сказала: "О, гм, це буквально, як у моєму отворі в дупі. Я сиджу на ній. Мені дуже шкода" , - згадувала Роббі під час своєї появи на The Talk.

Марго Роббі та Леонардо Ді Капріо, кадр з фільму
Марго Роббі та Леонардо Ді Капріо, кадр з фільму

Нагадаємо, що Марго Роббі з "Вавилона" після дикої оргії зомліла від передозу: "Це найважче, що я коли-небудь робила".

Раніше ми повідомляли, що Марго Роббі та Бред Пітт влаштували вечірку на честь фільму "Вавілон": Тобі Магуайр зірвав костюм "Людини-павука".