Катерина Нікітіна поділилася кадрами із гарячої фотосесії. Відповідна публікація з'явилася на її офіційній сторінці у соціальній мережі.

Катерина Нікітіна відома українцям завдяки своєму гумористичному таланту та участі у "Жіночому кварталі". Крім виступів, артистка любить ділитися з шанувальниками у соціальних мережах пікантними знімками та хвалитися своєю розтяжкою та спортивною фігурою. Іноді вона спілкується із шанувальниками у форматі сториз.

Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube
Катя Нікітіна. Фото: скрін youtube

Одного лютого дівчина опублікувала кілька фотографій на тлі білого стільця. Дівчина вигнулась і приспустила свої штани, засвітивши спідню білизну.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фоловери відгукнулися та засипали фотографію жінки коментарями. Більшість із них говорять про захоплення фігурою жінки.

Нагадаємо, що зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна не посоромилася показати себе справжню: "Втомлена, з потрісканими губами".

Раніше ми повідомляли, що Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" після пухнастих заячих вух приміряла на себе гостренькі ріжки: "Милий демон".

Також стало відомо, що зірка "Жіночого Кварталу" Катя Нікітіна "привітала" окупантів разом з пілотом-винищувачем: "Прекрасно".