Переможниця романтичного реаліті "Холостяк" та українська блогерка Даша Квіткова похвалилася розкішною фігурою на пляжі.

Поки що дружина телеведучого Микити Добриніна має чимало шанувальників, саме тому вона намагається часто ділитися з ними новими фото, відео чи просто цікавими подробицями зі свого життя на сторінці в Instagram.

Якось Даша Квіткова разом із Микитою Добриніним та маленьким сином Левом вирушили на відпочинок. Для цього зіркова родина обрала Сейшельські острови. Блогер майже щодня тішила шанувальників новими фото.

Якось вона поділилася знімком, який зробила на березі океану. Дівчина зручно розмістилася на шезлонгу, щоб перепочити. Квіткова одягла зелений купальник, а на волосся пов'язала білий рушник.

Фото: instagram \\ kvittkova
Фото: instagram \\ kvittkova

Відданим фанатам Даші Квітковій дуже сподобалося її нове фото, саме тому вони почали залишати для неї компліменти.

"Купальник красивий", "А море - око не відірвати!", "Гарний колір купальника", "Доброго ранку", "Ваууу, тут неймовірне все", "Фото супер", "красива❤️" , "Фоточка, як із голлівудського журналу", "Мамасіта така солодка", "Дуже красиво❤️", - зазначили вони.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Даша Квіткова розлучилася з Микитою Добриніним через 2,5 роки шлюбу: "Морально воно тебе просто в коржик".

Раніше ми повідомляли, що Даша Квіткова зняла з себе все, щоб показати груди після розлучення з Добриніним: "Ніхто і не сумує".