Пародист Юрій Великий, зірка "Кварталу 95", який став відомим після того, як ідеально скопіював президента України, показав нову роботу, у якій висміяв гіркіна та прігожина.

На сторінці соціальної мережі Instagram, де за гумористом спостерігає 113 тисяч осіб, Юрій показав наскільки тупі та недолугі пішаки у путіна. Він спочатку розповів як нібито прігожин розповідає, що зробить з гіркіним, а потім від імені гіркіна розповідає все про прігожина.

Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/
Юрій Великий. Фото: instagram.com/yuri_velikiy/

Відео знято нібито зі студії стрєлкова-гіркіна, яке він любить знімати з одним з "експертів", що мовчазно сидять та інколи машуть головою. У відео гіркін дивується та запитує своїх глядачів, хто такий прігожин.

Хто такий той прігожин, щоб дозволяти собі такі висловлювання на мою адресу. Хто він? Кухар путіна? підполовник сервізних військ? Командир друщляків? Начальник профітролей? Корегувальник фондюшних установок? Чебурембо біляшовий! - говорить Великий.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Він також зазначив, що прігожин вже запакував у "політиленові лаваші" біля 80% "м'яса", тому він немає права так висловлюватися у бік пригожина.

Юрій Великий. Фото: Instagram
Юрій Великий. Фото: Instagram

У коментарях звично подякували Юрію за його шикарну пародію:

"Ідеальний актор з величезним талантом", "Шедевр особливо справа", "Жду пародію на лаврова, який був у Африці?", "Хто вам пише ці тексти?", - написали коментатори.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Юрій Великий із "Квартал 95" показав, як Лукашенка вразила екзотика Зімбабве: "Взагалі не хотів їхати".

Як повідомляв "Знай.ua" Юрій Великий із "Кварталу 95" став Зеленським і "посварив" його з дружиною: "Сніданки ніхто не готує".

Також "Знай.ua" інформував, пародист "Кварталу 95" Юрій Великий підколов "титанічно працюючого" Колю "котлету" Тищенко: "Таїландський батальйон".