Відома українська артистка Jerry Heil показала на камеру свої сльози. Від чого співачка розплакалася у самому центрі столиці.

Новий пост був опублікований на сторінці дівчини в соціальній мережі Instagram , активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новим контентом, а також розповідає про своє життя деякі факти. Крім того, ця платформа вона використовує для того, щоб просувати свою творчість.

Jerry Heil, фото з Instagram
Jerry Heil, фото з Instagram

Яна зазначає, що вона людина, яка практично ніколи не плаче, і радіє цим сльозам так, як люди, які виграли сотні тисяч доларів у лотерею.

"Просто я дуже емоційно рівна: всі події та вчинки людей я з дитинства навчилася швидко пояснювати. Типа є причина, щоб людина зробила щось неприємне — значить, проїхали. Так менш боляче. Але тому амплітуда моїх емоцій не зашкалювала і на верхніх показниках Простіше кажучи, раділа я теж завжди спокійно. Бути залізною не кльово… але те, що сталося після «Пісні про діда» мене поплавило! Доторкнувшись до ваших душ, я почула свою! - йдеться у повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Jerry Heil, кадр з кліпу на пісню "Козацькому роду"
Jerry Heil, кадр з кліпу на пісню "Козацькому роду"

Справа в тому, що вона потрапила у 8 місце у трендах YouTube, і від цього розплакалася. Jerry Heil дуже рада, що вона вміє плакати від щастя.

Варто окрему увагу приділити шапці білого кольору, яку одягла дівчина. Там можна побачити значок у вигляді герба України.

У коментарях користувачі почали писати, що про це думають:

"Пісня"; "Усі ми дівчата, коли плачемо-фотографуємося"; "Шапка-вушанка каееэфé Раніше думала що це маячня, а тепер сама таку хочу"; "Розумію пісню про діда до сліз відразу згадую свого дідуся він теж Василь. І пісня в саме серце"; "Вітаю, ти цього сама домоглася!! Ти суперова дівчина".

Нагадаємо, що дорослий чоловік відповів на "підкат" Jerry Heil: "До дірок затер вашу".

Раніше ми повідомляли, що J erry Heil готується до важливої ​​події у новому році та просить українців про допомогу: "Здобути перемогу".