Арсен Мірзоян, український співак, композитор та чоловік співачки Антоніни Матвієнко та зять легендарної Ніни Матвієнко показав, чим може пишатися українська мода у світі.

Відповідне повідомлення він опублікував на власній сторінці у соціальній мережі Instagram.

Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua
Арсен Мірзоян, фото: Знай.ua

"Дві талановиті українські сестри створили цей бренд ganordominic. Це ще одна перемога українських дизайнерів на світовій арені! Круто! Калька: Тепер такі тільки у мене і у ladygaga", - написав Мірзоян, публікуючи знімки у чорних блискучих шкіряних чоботях . Яскрава деталь взуття-тиснення у вигляді абстрактної особи попереду.

Для фото Мірзоян постановки в чорному костюмі, сидячи на барвистий килим.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Скрін, Instagram Мірзоян
Скрін, Instagram Мірзоян

"Ах, як шкода! Що на брендах сяє обличчя не ваше, а було б ще крутіше" , - освідчуються своєму кумиру українці.

"Гарні черевики" , - додають інші коментатори, оцінивши красу нестандартного взуття.

Варто додати, що українки повторили бренд у Великій Британії. Вироби лондонського бренду Ganor Dominic, прикрашені 3D моделі людського обличчя, вже сподобалися таким знаменитостям, як Вінні Харлоу та Леді Гага.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко сумує за Арсеном, поскаржилася, що за кордоном дочка не може здійснити свої мрії: "Швидше повернутися додому".

Раніше ми повідомляли, що Арсен Мірзоян кулею вилетів на мороз і навіть не встиг одягнутися, Тоні Матвієнко не видно: "Режим відновлено".

Також стало відомо, що Арсен Мірзоян приготував 100 тонн "Олів'є" для ЗСУ, тещу та дружину Матвієнко теж покликав: "Випробування ще те".