Українська модель та учасниця шоу "Від Пацанки до Панянки", яка відома своїми найбільшими вилицями у світі Анастасія Покрещук обожнює захопливі вигуки своїх підписників, тому готова заради цього на будь-які жертви.

У своєму Instagram Покрещук розмістила ефектне відео, у новому кольорі волосся.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Шукаю нового коханого на завтра — підписала відео красуня.

Дівчина похвалилася винним кольором волосся, раніше Анастасія носила виключно отруйно-малиновий колір.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Шанувальники у захваті не змогла стриматися, щоб не наговорити приємних речей.

Анастасія Покрещук. Фото: Instagram
Анастасія Покрещук. Фото: Instagram

Варто сказати, що не так давно Анастасія оновлювала свій малиновий колір у перукарні. Тому, імовірніше за все, дівчина використала тонік, який дуже швидко змивається.

"Чародійка", "Який гарний колір волосся", "Про який колір ви говорите, ви взагалі його бачили", "Дуже красиво з таким кольором", "Стверджую, цей колір вам підходить", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Раніше Анастасія Покрещук, яка також успішно веде блог та роздає усілякі поради, заявила, що мріє знайти такого коханця, щоб задовільняв всі її примхи.

Нагадаємо, ми писали, що найвідоміша "пацанка" зі штучними вилицями Анастасія Покрещук відповіла на недоречні запитання: "Мені все ох**нно"

Як повідомляв "Знай.ua" "пацанка" Покрещук зізналася, що її справді збуджує - інтим не пропонувати.

Також "Знай.ua" інформував, Настя Покрещук показала, чим у Варшаві їй затнули рота: "Крута".