Колишній чоловік путінської хвойди Ані Лорак Мурат Налчаджіоглу показав, як підготував на фронт гігієнічні засоби - 100 тисяч одиниць.

У мережі Twitter користувач з ніком "пані N" розмістила відео, на якому колишній чоловік Ані Лорак підготував від своєї компанії гігієнічні продукти, такі як шампуні, гель для тіла, тощо. Користувачка щиро здивована, що турок виявився більшим українцем, ніж його колишня "зоряна" дружина.

Мурат Налчаджіоглу з нареченою. Фото: instagram
Мурат Налчаджіоглу з нареченою. Фото: instagram

От як так виходить? Лорак українка, сидить в москві мовчить. Її колишній чоловік турок шось налагоджує, крутить, завозить, намагається допомогти Україні, сидить в Києві - написала користувачка.

У ролику Мурат розповів, як використовувати такі засоби. Та зазначив, що їх там 100 тисяч одиниць.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Допомога ЗСУ. Фото: Twitter
Допомога ЗСУ. Фото: Twitter

Кожна упаковка містить 4 пакетика 5 міліграміів. Наші захисники будуть брати гель для душу, шампунь, крем для рук та бальзам, який позбавляє болі. Слава Україні — зазначив Налчаджіоглу.

У коментарях підтвердили, що Мурат з початку повномасштабного вторгнення займається волонтерською діяльністю.

"Я це замітила ще з перших днів повномаштабної) Він допомагає і постить інформацію з самого початку. Не обов'язково бути українцем, просто треба бути ЛЮДИНОЮ. Одразу видно, хто людина, а хто — продажна шмаріна", "тому й розвелися, бо він норм тіп, а вона шаболда", "Українець не той хто територіально в ній народився, а той в кого Україна в сердці", - написали у коментарях.

Скрин коментарів. Фото: Twitter
Скрин коментарів. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми писали, що зрадниця Ані Лорак, показала, як тішить росіян: "Z-ку забула"

Як повідомляв "Знай.ua" неймовірна наречена колишнього Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу без блузки показала молоду кров: усі лілії для Лілії.

Також "Знай.ua" інформував, що Ані Лорак нарешті засяяла, від спостережливих очей не приховати нічого.