Серіал The Last of Us продовжує виходити на телеканалі HBO та радувати шанувальників, які грали та не грали у цю культову гру.

Тим, хто наперед познайомився з цим комп'ютерним твором, під час перегляду набагато легше зрозуміти, що відбувається на екрані. Тим же, хто не пов'язувався з цим постапокаліптичним світом, деяких речей можуть просто не пояснити, як, наприклад, про блотерів.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Ним називається гігантський інфікований, показаний у п'ятому епізоді серіалу. Його вид - це одна з кінцевих стадій інфікування мутованим кордицепсом, коли тіло повністю покривається грибком. І якщо в 2 епізоді Джоел розповідає, що більшість інфікованих живуть десь протягом місяця, то "клікери" та "блотери" - довше, втрачаючи зір та орієнтуючись у просторі за допомогою ехолокації.

В іграх The Last of Us "блотери" вважаються міні-босами. Це особливо сильний супротивник, здатний вбити жертву одним ударом. Тому смерть Перрі у серіалі, коли пухлина відірвала його голову від тіла, була особливо зворушлива, і її показали лише на задньому плані.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Одним ножем Еллі перемогти пухлину неможливо. Зомбі доведеться або застрелити, або атакувати коктейлем Молотова.

The Last of Us, скріншот: Youtube
The Last of Us, скріншот: Youtube

Нагадаємо, Белла Рамзі з "The Last of Us" показала унікальні кадри зі зйомок: зброя, зруйноване місто та посмішки Паскаля

Як повідомляв "Знай.uа", грибок з "The Last of Us" виявили у світі, вчені показали схожість з covid-19: "Живе у ґрунті і вдихається у..."

Знай.ua писав, у чому успіх серіалу The Last of Us від HBO по ігровому шедевру: творці могли все зіпсувати