Зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна похвалилася стрункими ніжками у дуже нескромному шкіряному вбранні, а заразом спробувала спокусити гумориста та тренера "Ліги сміху" Ігоря Ласточкина. Відповідний кадр вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Катя Нікітіна активно підтримує контакт із шанувальниками і щодня показує та розповідає, що відбувається у її особистому житті, а також на роботі. Ділиться зірка та просто яскравими фото, наприклад, із фотосесій.

Катя Нікітіна, фото: Знай.ua
Катя Нікітіна, фото: Знай.ua

Так, цього разу Катя Нікітіна вирішила вразити українців розкішною фігурою у нескромному вбранні. Актриса позує перед дзеркалом у чорній шкіряній сукні, низ якого усіяний тоненькими стрічками зі шкіри, що відкривають її ідеальні ніжки.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Шанувальники оцінили гарячий образ зірки, а дехто навіть пожартував, що в такому образі вона могла б зазіхнути на серце Ігоря Ласточкіна. Актриса з гумором відреагувала на припущення фанатів і навіть запитала у гумориста, що він думає з цього приводу, але той не відповів принаймні публічно.

"Ксена – принцеса воїн", "На таку Ласточкін точно запал би", "Краще ще не придумали", "Ух, яка на вулиці холодно, а мене від таких фото в жар кинуло", "Ух красуня", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, запальничка Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" майже впала зі стільця і ​​втратила штани: "Поки думала, втомилася".

Також наш портал інформував, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" похвалилася принадами в сукні з вирізом до самих сідниць: "Твори мистецтва".

Крім того, ми писали, Катя Нікітіна з "Квартал 95" у нічному клубі виставила саму апетитну свою частину: "Люблю до дикого".