Всесвітньо відома американська співачка та кумир мільйонів підлітків по всьому світу Біллі Айліш часто ділиться якими-небудь фотографіями та відео на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 107 мільйонів людей.

За останні роки кількість відвертіших кадрів збільшилася. Бо тепер вона не соромиться показувати своє пишне тіло, яке раніше приховувала під одягом. Але зараз не про це. Зараз Біллі Айліш потрапила на публіці зі своїм бойфрендом, зіркою The Neighbourhood Джессі Разерфордом.

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Сталося це на мега-популярній події у США – Super Bowl. Вони відвідали матч Філадельфія Іглс – Канзас-Сіті Чіфс. Але особисто ці кадри не публікували, залишивши цю нагоду за фанатами. Біллі Айліш постала у білій блузці-оверсайз, у шортах і використовуючи шарф із бейсболкою.

Джессі вирішив додати до свого образу елемент скритності, тому його очі прикривають сонцезахисні окуляри. Їхній роман підтвердився восени 2022 року, по чистому випадку, потрапивши в об'єктив папарації в Лос-Анджелесі, після вечері в ресторані.

Біллі Айліш – 21 рік, Джессі Разерфорду – 31 рік.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Нагадаємо, "Ще трошки...": дочка Олени Кравець із "Квартал 95" Маша перетворилася на Біллі Айліш

Як повідомляв "Знай.uа", Біллі Айліш, яка підтримала Україну, з'явилася в шапці бренду з РФ: колишня Каньє Веста теж "попалася"

Знай.uа писав, в будинок Біллі Айліш у Лос-Анджелесі забрався злочинець: "Більше не почуваюся в безпеці"