Український шоумен та співак Андрій Данилко продовжує радувати шанувальників якими-небудь фотографіями та відео у соціальній мережі Instagram.

Крім цього, він продовжує їздити з концертами у всьому світі, зараз сфокусувавшись у Європі. Але вся його діяльність могла опинитися під загрозою. Зокрема, концерт у Неаполі через хворобу.

Андрій Данилко. Фото: скрін youtube
Андрій Данилко. Фото: скрін youtube

Як виявилося, Андрій Данилко перед концертом захворів на ларингіт, через який пропав голос і піднялася висока температура. Але благо йому на допомогу прийшов добрий лікар. Він швидко поставив його на ноги, тому Вєрка Сердюкча успішно відіграла концерт зі сценічною мамою Інною Білоконь, зарядивши людей позитивною енергією та зібравши гроші на потреби наших громадян.

"Цей концерт міг не відбутися через ларингіт, відсутність голосу і температури. Але завдяки вашій підтримці та чудовому лікарю концерт став одним із найгарячіших", - написав Андрій Данилко у публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Андрій Данилко, фото: Instagram
Андрій Данилко, фото: Instagram

"Концерт був щось неперевершене, дякую за такі емоції", "Та що ви з тією маскою, як дурний з фантиками?", "Моя подруга йде на ваш концерт у Барселоні і зараз теж хворіє", - пишуть користувачі в коментарях .

Нагадаємо, а де ж Геля? Українцям розповіли, куди зникла напарниця Вєрки Сердючки та чи замішана в цьому Інна Білоконь

Як повідомляв "Знай.uа", Вєрка Сердючка разом із мамою подарували українцям хвилину теплих спогадів: "Були щасливі"

Знай.ua писав, Андрій Данилко розповів, як "пришиб" Таїсію Повалій і запхав гроші в колготки: "Пам'ятаю очі Христини Орбакайте"