Відома українська співачка Христина Соловій розповіла, що її концерт у Німеччині було зірвано. Співачка припускає, що стався зовсім не збіг обставин, а хтось навмисне приклав до цього руку. Цим вона поділилася на своїй сторінці в instagram.

Христина Соловій розповіла, що її виступ у Німеччині було зірвано. Вона зазначила, що встигла вийти на сцену та виконати одну пісню, а потім увімкнулась пожежна тривога. Співачка зізналася, що її думку це не випадковість і хтось міг зробити навмисно.

Христина Соловій. Фото: скрін youtube
Христина Соловій. Фото: скрін youtube

"У нас сьогодні має бути концерт, але після пісні "Українська лють" почалася пожежна тривога і нам потрібно вийти. Я думаю, що це не випадково, ми не дуже почуваємось у безпеці...", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Шанувальники підтримали виконавицю та зазначили, що знають подібні випадки у Німеччині, адже там живе багато росіян, які підтримують війну і вони не втрачають шансу "підкласти свиню" українцям.

"Провокація 100%. І це вже не перша історія українських зірок у Німеччині. Христина, тримайтеся", "Пожежну тривогу можна зробити штучно, підпалив папір та підставивши до датчика диму. Тому думаю, що це не просто так. Хтось зірвав концерт. А москальні в Німеччині багато", "Вуха р*сні стирчать", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, Христина Соловій заявила, що українці відвоюють свою свободу, навіть залишившись без світла та тепла: "Зі зброєю в руках".

Також наш портал інформував, зробила більше, ніж Кароль: Христина Соловій похвалила зрадницю Ані Лорак.

Крім того, ми писали, Христина Соловій відзначила свою 30-ю "юність", скандал з Тіною Кароль не завадив: "Як вирок".