Популярна українська акторка, зірка шоу "Одного разу під Полтавою" та "Жіночий квартал" Анна Саліванчук, яка днями перенесла операцію на носі, продовжує відновлюватись і робить це за допомогою смачної їжі. Зірка вирішила показати всім своїм шанувальникам, як правильно готувати гречаний суп.

Цього разу обійшлося без тривалих пояснень та екзотичних продуктів, які "завжди лежать у холодильнику".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.

Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram
Stories Анни Саліванчук, скріншот: Instagram

"Я була б не я, якби одразу лягла відпочивати. Спочатку приготувала супчик гречаний, коханий", - розповіла Анна Саліванчук.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

Також зірка поділилася інгредієнтами, з яких складається її гречаний супчик. Для приготування страви необхідно мати під рукою: 500 гр індичати, 3 картоплини, 1 морква, 1 перець, 1 цибулина, зелень, 200 гр гречки, сіль та перець. Усього з приправ до смаку.

Анна Саліванчук, фото: Instagram
Анна Саліванчук, фото: Instagram

Цікаво, що для приготування супу Анна Саліванчук використовує мультиварку, а не просту каструлю. У цьому плані можна припустити, що даний спосіб приготування безпечніший, мінімальна можливість, що щось підгорить або "втече", так як для всього є таймер. Ді страви виходять свого роду "дієтичними".

Нагадаємо, Анна Саліванчук не стримуючи сліз, показала розбите обличчя через нещасний випадок: "Хотіла забрати сина".

Раніше повідомлялося, Анна Саліванчук зізналася Славі Дьоміну, як сильно покладається на долю: "Наздогнали ракети у Львові".

Також, "Я повинна...": сонна Анна Саліванчук зізналася, що після сну краще йти на "прожарку".