Популярна українська акторка, зірка шоу "Одного разу під Полтавою" та "Жіночий квартал" Анна Саліванчук, яка днями перенесла операцію на носі, продовжує відновлюватись і робить це за допомогою смачної їжі. Зірка вирішила показати всім своїм шанувальникам, як правильно готувати гречаний суп.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяЦього разу обійшлося без тривалих пояснень та екзотичних продуктів, які "завжди лежать у холодильнику".
Про це стало відомо завдяки новій Stories Анни Саліванчук у мережі Instagram.
"Я була б не я, якби одразу лягла відпочивати. Спочатку приготувала супчик гречаний, коханий", - розповіла Анна Саліванчук.
Також зірка поділилася інгредієнтами, з яких складається її гречаний супчик. Для приготування страви необхідно мати під рукою: 500 гр індичати, 3 картоплини, 1 морква, 1 перець, 1 цибулина, зелень, 200 гр гречки, сіль та перець. Усього з приправ до смаку.
Цікаво, що для приготування супу Анна Саліванчук використовує мультиварку, а не просту каструлю. У цьому плані можна припустити, що даний спосіб приготування безпечніший, мінімальна можливість, що щось підгорить або "втече", так як для всього є таймер. Ді страви виходять свого роду "дієтичними".
Нагадаємо, Анна Саліванчук не стримуючи сліз, показала розбите обличчя через нещасний випадок: "Хотіла забрати сина".
Раніше повідомлялося, Анна Саліванчук зізналася Славі Дьоміну, як сильно покладається на долю: "Наздогнали ракети у Львові".
Також, "Я повинна...": сонна Анна Саліванчук зізналася, що після сну краще йти на "прожарку".