Відомий український поет, який відправився на фронт у складі ЗСУ, повідомив про те, як потрапив під обстріл та отримав контузію.

Поет звернувся до своїх підписників у звичній для нього жартівливій формі, та розповів, що потрапив під обстріл ворожого танку на своїй сторінці у Facebook.

Якщо ви не знали, як виглядає контужений Полежака, то ось. П*дарський танк роз*брав нашу позицію на запчастини. Мені прилетіло буквально в 50 см від голови, отямився, засипаний піском, нічого не розуміючи. Шапочку потіряв... — написав Артем.

Артем Полежака показав окоп, куди влучив снаряд. Фото: Facebook
Артем Полежака показав окоп, куди влучив снаряд. Фото: Facebook

Буквально на днях поету-воїну оголосили про те, що він отримав звання найсексуальнішого українського митця за версією премії "Золотий ліфон", цього року "Кевларовий ліфон". Артем також розповів, що осколок снаряда влучив у коліматорний приціл його зброї.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Відбитий осколком каліматорний приціл Артема Полежаки. Фото: Facebook
Відбитий осколком каліматорний приціл Артема Полежаки. Фото: Facebook

Також він розповів про свої відчуття:

Тепер в мене з'явилася нова супєрспособность - видихати повітря через вуха. В голові гуде, недочуваю (шо в моєму віці, в принципі...), а главне, слєгонца порушено координацію і не можу довго йти. Ну нічо, зранку сестра зробила крапельницю, дала таблеток, і я вже в теплі, так шо 4.5.0

Нагадаємо, ми писали, що герой України Karaya готовий вивчитися на західних винищувачах за 3 місяці: окупантам краще тікати.

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Положинський із перев'язаним обличчям та "синцями" змусив українців схопитися за серце.

Також "Знай.ua" інформував, Сергій Жадан та Олег Скрипка з "ВВ" здивували українців несподіваним тандемом.