Відомий музикант та співак Олександр Положинський, який служить у лавах ЗСУ, приголомшив українців новим фото, де здався з перев'язаною особою та "синяками". Відповідний кадр він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Олександр Положинський, як і багато інших артистів, з перших місяців повномасштабної війни вступив до лав ЗСУ. Артист поки що проходить навчання і перебуває у тилу, про що періодично розповідає на своїй сторінці та ділиться яскравими фото.

Олександр Положинський. Фото: Instagram
Олександр Положинський. Фото: Instagram

Цього разу Олександр Положинський знову вийшов на зв'язок із шанувальниками, поділившись віршем та опублікувавши фото, яке викликало великий резонанс у мережі. У кадрі музикант постав із перев'язаним обличчям та "синцями".

Олександр Положинський. Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi/
Олександр Положинський. Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi/

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Чимало українців схопилися за серце, переживаючи за артиста.

"Ох злякали, ледь дочитала. Бережіть себе!", "Ви в тилу ефективніші. Побачите чому", "Злякали. Бережіть себе", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Олександр Положинський усіх заспокоїв та пояснив, що сфотографувався під час навчання, а "синці" - це "гра світла".

"П.С. Фото з навчань. "Синці" на обличчі це лише гра світла, тіней і фільтрів. Я в тилу. Пекло гасять інші", - написав артист.

Раніше портал Знай повідомляв, музикант Олександр Положинський зізнався, що його перевели до іншого підрозділу ЗСУ через здоров'я: "Не кажіть мені, що я герой".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК перетворився на фольклорного персонажа і придумав, як насолити загарбникам: "Більше гарматного м'яса".

Крім того, ми писали, Андрій Хливнюк із "Бумбокс" показав, як проходять "трудові будні" на передовій: "Шоубізнес воює".