Письменник та популярний музикант Сергій Жадан захопив українців несподіваним "тандемом" із солістом гурту "Воплі Відоплясова" Олегом Скрипкою. Спільним фото артист поділився на своїй сторінці у соціальній мережі instagram.

Сергій Жадан підкорив серця багатьох українців як талановитий письменник і харизматичний музикант. Наразі він присвячує більшу частину часу волонтерству та допомагає ЗСУ наближати перемогу, але й про виступи не забуває.

Сергій Жадан. Фото: скрін youtube
Сергій Жадан. Фото: скрін youtube

Так, на одному із заходів Сергій Жадан зустрівся з не менш яскравою легендою, ніж він сам – Олегом Скрипкою. Музиканти зробили спільне фото на згадку та зазначили, що такі теплі зустрічі дуже важливі, особливо зараз.

"І ще - це була шалена можливість зустріти своїх. Зараз це особливо важливо", - підписав кадр музикант.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Захвату шанувальників не було меж.

"Стовпи української рок-культури", "Класні чуваки! Люблю вас сильно", "Метри вітчизняного року!", "Історія", "Які ви чудові! Слава Україні", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Олег Скрипка розповів про ватні мозки європейців і зазначив: "У музиці мають бути авторитети".

Також наш портал інформував, Фагот із ТНМК перетворився на фольклорного персонажа і придумав, як насолити загарбникам: "Більше гарматного м'яса".

Крім того, ми писали, Святослав Вакарчук із "Океан Ельзи" з теплотою згадав, що подарував йому 2022 рік: "Події, які дають надію".