Відома радянська та російська співачка Алла Пугачова похвалилася стрункою фігурою та згадала, що народилася ще за часів сталіна.

На своїй сторінці в Instagram Алла Пугачова розмістила світлину, на якій сяє здоров'ям та молодістю. В коротенькій спідничці, демонструючи стрункі ніжки у чорних колготках.

Алла Пугачова. Фото: скрін youtube
Алла Пугачова. Фото: скрін youtube

Я народився за сталінським режимом... Скільки всього змінилося. І час, і люди. А я продовжую співати і співати — написала співачка.

Як відомо, Пугачова виїхала з країни, та мандрує світом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми Лізою та Гарі, і все через те, що Примадонна, лідерка думок багатьох росіян не підтримала війну в Україні, та засудила, разом з чоловіком Галкінм варварські методи війни, яку веде путін.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Алла Пугачова. Фото: Instagram
Алла Пугачова. Фото: Instagram

У коментарях шанувальники Пугачової залишилися вірній своїй співачці.

"Не треба нікому нічого доводити! Ти у мене єдина! Єдина в своєму роді!", "Так, і Сталіна, і Брежнєва, і інших не пам'ятати - просто правителів в епоху Алли Пугачової. Нехай епоха Алли Пугачової продовжується! Чи буде ще?", "Ви НЕЙМОВІРНА! Дякуємо", "Аллочка, ти супер, і ти переживеш нинішню владу", - написали у коментарях.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Алла Пугачова згадала своє перше кохання: "Було їх неміряно".

Як повідомляв "Знай.ua" Максим Галкін показав, як діти не дають занудьгувати Аллі Пугачовій, поки він у роз'їздах: "З вас 100 доларів".

Також "Знай.ua" інформував, що Аллу Пугачову назвали "селом" на батьківщині, першим заступився не Галкін: "Не дивлячись на те, що живе у замку".