Олександр Пономарьов – відомий український виконавець, який радує шанувальників своїми творами вже близько тридцяти років.

За життям чоловіка в соціальній мережі Instagram стежать понад 150 тисяч людей. Він продовжує працювати на благо України та виступати з благодійними концертами по всьому світу. Але зараз Олександр просто не міг пройти повз власного сина, якому нещодавно виповнилося 16 років.

Олександр Пономарьов, фото: Знай.ua
Олександр Пономарьов, фото: Знай.ua

Олександр Пономарьов поділився унікальними кадрами із Олександром, який народився у другому шлюбі.

"16-й день народження сина на Стрітення Господнє! Мій Саша, нехай Боженька тебе оберігає і благословляє на добрі справи!" – написав артист у публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Усього знімків чотири – різних періодів його життя. Від найменшого до дорослого хлопця. На всіх кадрах Пономарьов з'явився в окулярах. На першому з них він дивиться на маленького синочка, а той робить це у відповідь. Вже потім обидва Олександри почали дивитися в камеру та посміхатися у суспільстві один одного.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома, фото: Instagram
Олександр Пономарьов та Михайло Хома, фото: Instagram

"16? Як учора весілля оформляли", "Живи яскраво, нехай кожен день твоєї долі буде наповнений позитивними емоціями, пригодами та сміхом. Зважись і добивайся, вір та мрій", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олександр Пономарьов пішов стопами Віктора Ющенка: "На мене дивилися, як на прибульця"

Як повідомляв "Знай.uа", Олександра Пономарьова "засікли" біля метро під час обіду: "Не соромиться, хаває собі шаурму"

Знай.uа писав, Дзидзьо з Пономарьовим оточили турботою тих, хто найбільше її потребує: "Заїхали до хлопців"