Юна донька популярної української гумористки, зірки "Жіночого кварталу" Олени Кравець Маша, яка зараз насолоджується життям у польській столиці, продовжує радувати своїх та маминих шанувальників. Молода зірка соціальних мереж дуже любить ділитися яскравими кадрами із життя.

Цього разу Марія вирішила розповісти все про своє улюблене хобі - танці. Виявляється, що дівчина займається роботою над пластикою та ритмічними рухами вже довгий час.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Маші Кравець у мережі Instagram.

Stories Марії Кравець, скріншот: Instagram
Stories Марії Кравець, скріншот: Instagram

Один із підписників запитав Машу: "У скільки ти почала займатися танцями, і як подолала сором перед людьми?".

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

На це запитання у Марії була дуже розлога відповідь: "Професійно почала займатися у 7 років. Як такого сорому ніколи не відчувала. Швидше, це були сильні переживання через виступ на публіку. Але на моєму досвіді їх була така велика кількість, що зараз Коли виступаю з танцями, хвилювання вже не критичні. Але приємний мандраж завжди є".

Маша Кравець, фото: Instagram
Маша Кравець, фото: Instagram

Також Маша додала до своєї історії знімок, на якому можна помітити її в оточенні бурхливої ​​вечірки, де навіть був присутній діджей. Ще можна помітити, що в руках у Марії виявилася склянка, а що в ній – невідомо. Мамі краще таке не бачити.

Нагадаємо, "Вчора гуляли, сьогодні вболіваємо": донька Олени Кравець Маша не змогла стриматися, голова у хмарах літає.

Раніше повідомлялося, "Ще трошки...": донька Олени Кравець з "Квартал 95" Маша перетворилася на Біллі Айліш.

Також, "Люблю тебе...": юна донька Олени Кравець із "Жіночого Кварталу" знайшла захоплення серед варшавських бетонних джунглів.