Внучка легендарної української співачки Софії Ротару – Соня Євдокименко, яка активно будує кар'єру моделі, поділилася новими знімками. Якось дівчина показала свій модний весняний образ.

Свою посаду вона опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram, де за її життям та модельною кар'єрою спостерігають 162 тисячі читачів. Із завидною регулярністю казково вродлива дівчина балує своїх шанувальників новими кадрами.

Цього разу блакитноока шатенка з точеними вилицями показала образ в об'ємному блейзері, який як саз актуальний цього сезону. Свій образ вона доповнила довгими шкіряними рукавичками і великим наручним годинником.

Широкий блейзер чоловічого крою з дивними "підтяжками" з боків приховав фігуру дівчини, проте на другому знімку дозволяє розглянути її стрункі ніжки в колготках-сіточці.

Скрін, Instagram Софія Євдокименко
Скрін, Instagram Софія Євдокименко

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

"absolutely stunning (абсолютно приголомшливий)", "Ну яка красива", "Стильна і дуже красива Сонечка!", "Дуже рафінована дівчина", - захоплюються читачі сторінки.

"Справжня російська красуня" , - пише один із коментаторів.

"Вона справжня українська красуня" , - заперечує інший.

Скрін, Instagram Софія Євдокименко
Скрін, Instagram Софія Євдокименко

Нагадаємо, яке справжнє прізвище Софії Ротару: цього не знав практично ніхто. Софія Ротару приховувала це прізвище від багатьох, хоча воно й дуже схоже на те, яке використовує зараз.

Раніше ми повідомляли син Софії Ротару Руслан Євдокименко не зміг стримати гіркоти від втрати: "Дякую тобі за все".

Також стало відомо, що онука Софії Ротару Соня Євдокименко мало не вивалила п'яту крапку у підступній сукні: "Біохакінг мозку".