Дуже відома українська співачка, зірка телебачення та соціальних мереж, волонтер із гумором Оля Цибульська, яка нещодавно розповіла, як не потрапити на вудку шахраїв, обираючи подарунок другій половинці, продовжує піднімати цікаві теми для спілкування з шанувальниками та друзями.

Цього разу співачка вирішила поділитися думками після прочитання статті про сексуальну енергію та притягування грошей у своєму житті. Олі дуже цікаво, як це працює не на папері.

Про це Оля Цибульська розповіла у невеликій Stories у мережі Instagram.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Насамперед співачка розповіла про "блокування" у свідомості людей, які не дають можливості навіть подумати про великі гроші на своєму рахунку.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Установки, які блокують надходження грошей: я не достойна; у мене немає досвіду; гроші у житті не головне; великі гроші – велика відповідальність і т.д.

Все-таки ця тема точно не давала спокою Олі протягом тривалого часу. Співачка зробила ціле звернення до своїх фанатів та друзів.

Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram
Stories Олі Цибульської, скріншот: Instagram

Так, повертаюся до статті, яку читала. Була стаття про те, що коли ви починаєте подобатися собі в дзеркалі, ми собі починаємо подобатися в дзеркалі, тоді ця сексуальна енергія в нас прокидається і гроші липнуть, як комарі після дощу. Скажіть, будь ласка, чи було у вас таке, чи прилипали до вас гроші після того, як ви налаштували свій внутрішній стан. Далі не буде марафонів або реклам із притягування грошей. Мені просто цікаво, як це в статті і в реальному житті", - поділилася Оля Цибульська.

Нагадаємо, "Замовила годинник чоловікові, а прийшла косметика": Оля Цибульська нарвалася на аферистів, 5 тисяч не пропадуть.

Раніше повідомлялося, Оля Цибульська зізналася, що була складною дитиною та розповіла, ким хотіла стати: "Заборонені професії".

Також, Оля Цибульська перетворилася на індіанського вождя і розсмішила українців мудрістю: "Як з кульбабкою".