Відома українська співачка Настя Каменських занудьгувала за яскравим і веселим життям, яке було до війни і зізналося, чого зараз їй не вистачає. Цим зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Настя Каменських поділилася архівним кадром зі зйомок кліпу, які проходили минулого року, незадовго до початку повномасштабної війни. Зірка зазначила, що чудово пам'ятає той день і він був дуже яскравим та позитивним.

Настя Каменських. Фото: Іnstagram.com/kamenskux/
Настя Каменських. Фото: Іnstagram.com/kamenskux/

"Наші спогади з минулого зараз - особлива цінність. Рівно рік тому відбулися зйомки кліпу на пісню "Кришталь". Неймовірна команда, яскраві образи, запальний робочий процес - зараз здається, що все це кадри з іншого життя. Ця зйомка була останньою до 24 лютого, тому зараз про неї я згадую з особливим теплом. Це був день, коли вся команда зібралась разом: ми планували, мріяли та багато сміялись", - поділилася співачка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Настя Каменських зауважила, що таких моментів дуже не вистачає, але вона впевнена, що мирне життя повернеться незабаром і всі зможуть робити те, чого бажає серце.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Настя Каменських у вазі 80 кілограмів здивувала українців: "Була вагітна, ось і приховувала".

Також наш портал інформував, Потап розповів, куди з Настею Каменських дівають свої мільйонні заробітки: "Перестали рахувати кошти".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Світлана Лобода показала ідеальне тіло, яке складе конкуренцію Насті Каменських: "Американо і в дорогу".