Володимир Дантес заспівав знамениту пісню Євгенії Власової, вона відреагувала. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці у соціальній мережі.

Колишній чоловік відомої української співачки та екс-солістки гурту "Час і Скло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес час від часу викладає кумедні пости на своїй сторінці у соцмережах.

Володимир Дантес, фото: Instagram
Володимир Дантес, фото: Instagram

На ньому у нього набагато менше передплатників, ніж у дружини, проте пости Дантеса активно коментуються та лайкаються.

Якось на День усіх закоханих Володимир Дантес опублікував відеозапис зі свого концерту, на якому виконав знамениту пісню Юлії Власової "Вітер надії". За його словами, він був першим, кому дозволила виконувати українська співачка.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

"Взагалі кавер народився за одну репетицію. Я чомусь відразу знав, що у моєму виконанні він повинен бути трохи важчим", - повідомив він.

Тим не менш, шанувальники запідозрили, що Дантес вкрав гітарний риф групи Metallica.

"Я з перших нот офігел від того, що Вова вирішив зробити кавер на пісню One групи Metallica. Там почало таке ж. А виявилося, що це Вітер Надії))) добре вийшло в такому аранжуванні 👍"; "Риф Металіки? Збіг? Або падіння сов?" , - зазначають вони.

Нагадаємо, що у Володимира Дантеса сталася романтика, коли він поїхав від Наді Дорофєєвої.

Раніше ми повідомляли, що Володимир Дантес вирішив, що без Дорофєєвої та Кацуріної краще: "Я залишаюся сам".