Відома українська хореограф та переможниця популярного шоу "Танці з зірками" 2018 року Ілона Гвоздьова заявила, що останнім часом, як мати, чує багато критики на свою адресу. На своїй сторінці в instagram вона пояснила ситуацію і дала жорстку відповідь критикам.

Ілона Гвоздьова зазначила, що останнім часом багато запитують, чому її молодший син живе з її батьками та критикують із цього приводу. Хореограф вирішила пояснити ситуацію, щоби більше не чути про те, "яка вона мати".

Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube
Ілона Гвоздьова. Фото: скрін youtube

Так, зірка зізналася, що через війну заробітки її чоловіка стали набагато нижчими, тому на даний момент вона "тягне" сім'ю. При цьому коштів і часу не вистачає, щоб залишити все і присвятити себе повністю дітям.

"Якщо ще досі хтось не помітив в країні війна, Київ як і багато інших міст знаходяться під постійною повітряною загрозою і не тільки, чоловік залишився майже без роботи. Попри все це ми вирішили добудовувати наш дім і продовжувати жити. Поки що моя діяльність більш результативна з точки зору фінансів, ніж чоловіка, тому я не можу полишити роботу і просто насолоджуватися виховуванням своїх дітей", - поділилася хореограф.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ілона Гвоздьова порадила хейтерам менше критикувати інших і зайнятися собою, додавши, що дуже сумує за сином, але поки що варіантів немає.

"Тому годі мене цькувати своїми порадами щодо материнства, дивіться за собою, своєю сім’єю і дітьми", - заявила зірка.

Раніше портал Знай повідомляв, танцівниця Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" налякала українців станом здоров'я: "Тільки лиха не наробила".

Також наш портал інформував, фіналіст "Танці зі зірками" Дмитро Дікусар показав, як його змінила війна: "Хотів повідомити вас..."

Крім того, ми писали, Ілона Гвоздьова з "Танців із зірками" відкинула убік всі забобони і прийняла важливе рішення: "Життя одне".