Відома українська прима-балерина та суддя популярного шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар поділилася тяжкою втратою у своєму житті.

Відповідне повідомлення з'явилося на її особистій станиці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежать понад 329 тисяч людей. Балерина, яка часто радує своїх шанувальників новими фото, відео або просто цікавими подробицями з особистого і професійного життя, оплакує важливу для себе людину.

Катерина Кухар, фото з Instagram
Катерина Кухар, фото з Instagram

На жаль, у інший світ відійшла педагог за класичним танцем і методикою, яка відіграла важливу роль у становленні юної Каті Кухар.

"Сьогодні зустрілася з вічністю Некрасова Алла Олексіївна, видатна викладач за класичним танцем та методикою. Вона була і залишиться дуже важливою не тільки в житті нашого коледжу, а й у моєму серці, як педагог, який залишив безцінний слід. Як шкода, що я не змогла вас обійняти востаннє", - написала прима-балерина. Вона супроводила повідомлення у сторис своїм спільним фото із покійною. На знімку Катерині – не більше ніж 12 років.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Скрін, Instagram Кухар
Скрін, Instagram Кухар

Нагадаємо, що прима з "Танці зі зірками" Катя Кухар дозволила собі витівку, побачили всі, але не зрозуміли: "Таке собі проказництво".

Раніше ми повідомляли, що фатальна Катерина Кухар із "Танців зі зірками" побачила наближення апокаліпсису: "Людство на межі".

Також стало відомо, що чорний лебідь із "Танці зі зірками" Катя Кухар не змогла змиритися із втратою: "Як пояснити це дитині?".