Відома українська актриса та зірка серіалу "Кріпосна" Наталка Денисенко привітала українців з Днем єднання зворушливим постом та милими кадрами у вишиванці, якими поділилася на своїй сторінці у соцмережі Іnstagram.

"Сьогодні в День єднання я хочу підтримати всіх українців! Я можу сказати, що я зі своєю країною - від народження і до кінця! І я відчуваю таку силу у своїх слів. Чесно? Мені навіть нічого не страшно Якщо забрати всі гроші світу, якщо забрати всіх моїх близьких, і навіть якщо забрати життя, мені не страшно, Страх - це протилежне почуття любові, тому що коли ми діємо з любові - нам спокійно", - зізналася вона.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Наталка Денисенко також вирішила розповісти історію своєї вишиванки, яку для неї створила український дизайнер. Що цікаво, деякі деталі на ній виготовлені з рушника, який вишивала своїми руками бабуся Наталії Денисенко. Також у вишиванці використано її мереживо, а на спині написані імена всіх її бабусь та прабабусь.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Актриса розповіла, що її бабуся Уляна пережила Голодомор, другу світову війну, концтабір у Німеччині, четверо пологів та довге життя до 97 років. А її прапрабабуся - розкуркулювання, її чоловіка забрали до Сибіру за те, що вони мали в ті часи "бізнес", а на війні вона втратила двох синів. Іншу прабабуся Денисенко зустрів її дідусь у Білорусії та закохався з першого погляду, після чого привіз до себе до села.

"Історія завжди йде по колу... і чужа влада знову хоче по старому, але енергії світу змінюються і жити по-старому неможливо. Неможливо жити в страху, неможливо жити з несправедливістю. Тому що зараз може перемагати тільки кохання і справедливість 🤍Тому я розумію, і вам нагадую: боятися нічого!!! За кожним з нас стоїть така сила роду!!! Що можна пережити абсолютно все!!! І навіть більше - можна бути щасливим! щоб у нас було найкраще життя", - підсумувала вона.

Фото зі сторінки Наталки Денисенко
Фото зі сторінки Наталки Денисенко

Популярні новини зараз
Немає дітей, тому що неправильно "чірікаєтесь": пара була в шоці від вердикту лікарів Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації
Показати ще

Нагадаємо, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" вразила оновленням образу, ахнув навіть Цимбалюк: "Скарб, а не жінка".

Раніше ми повідомляли, що Наталка Денисенко з "Кріпосної" показалась в одному лише рушнику і розповіла про пережитий стрес: "Фінальна крапля".