Учасниця романтичного шоу "Холостячка" та популярна актриса Ксенія Мішина вийшла на прогулянку в Ніцці, але ліфчик вирішила не вдягати. Ефектними кадрами зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

Ксенія Мішина розповіла, що у Франції отримала пропозицію зробити ефектну фотосесію і не змогла відмовитися.

Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube
Ксенія Мішина. Фото: скрін youtube

"Я була в готелі, коли пізно ввечері мені надійшло повідомлення від цієї прекрасної команди дівчат, що відмова не приймається і ми маємо зробити найкрасивіші французькі кадри", - поділилася актриса.

Ксенія Мішина вирішила не церемонитися з вибором вбрання і пішла на фотосесію у стильних штанах та білій майці, під яку вирішила не одягати бюстгальтер. Звичайно, деякі "нюанси" дуже ефектно просвічувалися крізь тонку тканину.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато шанувальників оцінили образ зірки, втім, думки розділилися, адже деяким видалася зайвою демонстрація грудей.

"Як витончено", "Ці ідеальні сосочки", "Ксенія, заради таких красунь як ви, варто нашу землю захищати", "Яка ж ви красуня", "Війна йде, люди гинуть, а ви своє гарне життя презентуєте... сором ", - написали у коментарях.

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Коментарі. Фото: скрін instagram
Коментарі. Фото: скрін instagram

Раніше портал Знай повідомляв, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина перетворилася на Жанну Фріске на ліжку: "Коли заплющу очі".

Також наш портал інформував, Дарія Петрожицька з "Папіка" похвалилася бойфрендом, а українці помітили цікаву деталь: "Кільце на пальчику".

Крім того, ми писали, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина покрутила пружним "горіхом" у улюблених позах: "Ти припиняй".