Відома українська співачка Тіна Кароль похвалилася новим образом, у якому наділа на голову мереживну хустку. За її творчістю стежать тисячі фанатів в Україні та далеко за її межами.

На офіційній фан-сторінці співачки з'явилося фото, на якому Тіна Кароль позує у піджаку та мереживній хустині. Шанувальники співачки сплутали зірку з чоловіком зі спільноти ЛГБТ, та назвали "пдаром".

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Тіна Кароль часто демонструє свої власні винаходи в стилі, та не боїться експериментувати. Дівчина експериментує в одязі та зовнішньому вигляді, а серед шанувальників знайдуться що завжди розкритикують, чи то за одяг, чи то за фігуру...

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На фото зірка виглядає засмученою та втомленою, її видають очі, у яких безмежний сум. Напевно, саме тому, багато хто з шанувальників не пізнав свою улюбленицю в дамі з марлею на голові.

У коментарях написали свої враження від побаченого.

"П*дар", "Вільна", "Що є то є, вміє стиль тримати", "У будь-який образ вживеться", "Надмірна кількість б’юті маніпуляцій їй не на користь", - написали у коментарях шанувальниці Тіни Кароль.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Тіна Кароль розповіла про таємного чоловіка, який змінив усе: "Ти кращий за всіх подруг".

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль вибігла в ночнушці на міст і попалася: "Зараз це називається ...".

Також "Знай.ua" інформував, що Тіна Кароль попросила перед українцями вибачення через розпач: "Хочу обіймів..."